Avondrit van 26 juni 2015

Vrijdag 26 juni om 6 uur kwamen we bijeen op het parkeerterrein tegenover Crystalic in Leeuwarden. Het weer was goed, in elk geval droog. Na welkom en uitleg van de voorzitter gingen we om 6.15 met 13 autos van start.

Na een mooie rit over Marsum-Dronrijp-Baaium kwamen we een half later aan in Winsum bij Miedema (vroeger landbouwagens) waar de koffie en thee klaar stond. Hier kwamen ook de versierde wagens bijeen, de een nog mooier (gekker) dan de ander. Het thema van de versierde wagens was “Rock ’n Roll”. Dit was ook duidelijk te horen. Rond 7 uur zochten wij onze auto’s weer op en gingen voor de versierde wagens rijden door het hele dorp.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

Na deze rondrit gingen we naar het feestterrein om onze auto’s daar te stallen. Hier kregen we consumptiebonnen voor eten (patat en een stevige gehaktbal) en drinken van de feestcommissie uitgereikt alweer door onze voorzitter Fokke (hij had het er maar druk mee). Toen we dit alles genuttigd hadden kregen we ook nog een consumptiebon van onze eigen AVC. Het was heel gezellig en de vrouwen hebben gelachen tot ze …

Om 9.15 zijn we weer terug gereden naar Leeuwarden via Húns-Hilaard-Jellum en Boksum. Vanaf de parkeerplek hebben we afscheid van elkaar genomem en zijn voldaan naar huis terug gereden. Met dank aan de familie Klijnstra en familie Groen voor het organiseren van deze mooie avondrit.

Groetjes.
Tamme en Gepke